Ador fotografiile printate

January 5, 2022 Recomandări

De ce un print (ÎNCĂ) are personalitate?


Trăim într-o lume în care conținutul digital ne este mai la îndemână ca oricând și, câteodată, tehnologia nu lucrează înspre binele nostru. Avem fotografii pe care le ținem în foldere, pe diskuri, în cloud, pe telefon, tabletă sau laptop, le avem mereu aproape dar totuși niciodată la îndemână. Ne dorim să le răsfoim din când în când dar plăcerea de a revedea o parte din amintirile noastre se diluează atunci când, pe lângă alte sute de imagini pe care le vezi zilnic, cauți și fotografiile de la ședința de Crăciun de acum câțiva ani.

În schimb, un print pare să fie mereu din altă poveste. Este aproape de tine, real, plin de amintiri, ne facem să petrecem minute bune cu gândul departe. Are pur și simplu personalitate și ajunge la tine altfel, imediat și intens, vrând parcă să ne amintească mereu și mereu de albumul alb-negru al bunicilor.

Fotografiez copii și familiile lor de ani buni și, după atât timp, prețuiesc imaginile printate mai mult că oricând. Vă sfătuiesc din inimă și pe voi, printați-vă amintirile :)