Ședințe foto cu tematică

December 9, 2021 Sedinte foto

fiecare zi din an e magica!


Copiii cresc și se maturizează atât de repede, iar capacitatea de a surprinde acele schimbări pe măsură ce se întâmplă este exact motivul pentru care familiile programează ședințe de Crăciun sau de Paște în studio în loc să pună laolaltă o serie de fotografii stocate ici colo, mereu de negăsit și deloc la îndemână. Un regret pentru mulți este că nu au făcut suficiente fotografii împreună cu familia - și niciodată invers! Fiecare familie își adoptă propriile tradiții în capturarea reperelor din viață acestora – iar un portret de familie anual sau bi-anual este o modalitate excelentă de a surprinde asemănarea și personalitatea familiei tale, pe măsură ce aceasta crește și evoluează împreună.


În special pentru copiii mai mari care cresc în cultura „selfie” de astăzi, fotografia tinde să nu fie asociată la fel de mult cu unitatea familiei. Prin urmare, portretele sunt o modalitate ideală de a restabili legătura între membrii familiei și de a păstra acele conexiuni sănătoase. În funcție de vârsta lor, copiii tăi ar putea să nu înțeleagă de ce mami și tati ajung să facă fotografii într-un loc aparent străin, dar cu siguranță vor ajunge să le prețuiască cu drag pe măsură ce vor crește. În plus, stabilirea unei tradiții de portret în familia ta este probabil să se oglindeasca în viitorul copiilor tăi și să fie aplicată propriilor lor familii.


Lalastudio își propune același lucru, că prin ședințele foto de Crăciun, de Paște sau aniversare, să adauge puțin "lipici" în plus între membrii minunatelor voastre familii! Vă aștept cu drag!