Ședințe foto cu nou-născuți

January 6, 2022 Sedinte foto

cei mai mici dintre noi se schimbă cel mai repede!


Cei foarte micuți sunt mereu o binecuvântare pentru familiile lor și o adevărată bucurie atunci când îi primesc în studio. Cu toate acestea, ședințele foto cu nou născuți sunt printre cele mai dificile și mai sensibile sesiuni în studio și necesită o pregătire amănunțită, atât din partea mea cât și din partea părinților.

Studioul Lala va fi mereu meticulos pregătit înainte de fiecare bebeluș ce îi calcă pragul. Temperatura va fi potrivită pentru acest tip de ședință, luminile sunt atent poziționate, hăinuțele și suprafețele din studio meticulos dezinfectate. Până la urmă, scopul final este că bebelușul să doarmă și să ne permită, nouă, adulților, să-i savurăm fiecare poziție în care va fi fotografiat. Știm că totul în primele zile cu un nou-născut este supraîncărcare de informații, așa că iată câteva sfaturi de reținut atunci când vă pregătiți pentru ședința de nou-născut în studio:


Programează-te din timp!

Sesiunile foto pentru nou-născuți sunt cel mai eficiente în primele 5 până la 28 zile de viață. În acest timp, micuțul tău este încă foarte somnoros și complet confortabil atunci când folosim wrapuri și recuzita specifică nou-născuților.


Programul de masă al bebelușului

Faceți tot posibilul să programați hrănirea bebelușului chiar înainte de sosirea la studio sau imediat după ce ați ajuns. Hrănirea unui nou-născut este modalitatea perfectă de a-și umple burtică și de a-l ajută să adoarmă repede. Este cea mai bună șansă că bebelușul vostru să tragă un pui de somn în timpul sesiunii, astfel încât fotografiile să poată surprinde toate acele ipostaze adorabile de somn.


Nu uitați laptele praf, dacă este cazul

În cazul în care bebelușul are nevoie de lapte praf suplimentar, aduceți-l cu încredere în studio. Evitați o nouă formulă de lapte praf cu o zi înainte sau în ziua sesiunii. Bebelușii au sisteme digestive sensibile, iar modificările pot provoca iritabilitate.


Fotografii cu familia

Focusul în cadrul unei ședințe de nou-născut este bebelușul, pentru a-l putea prinde în ipostazele atât de îndrăgite de noi toți. Acest lucru necesită timp și atenție specială, până acesta adoarme și îmi permite să îl fotografiez în cele mai minunate poziții. De aceea, rezervați-vă timp, ședințele pot dura până la patru ore, în funcție de cât de liniștit este bebelușul. În plus față de fotografiile pentru cel mic, vor fi mereu incluse și câteva fotografii adulții prezenți la ședință. Vă recomand cu drag ca în cazul în care există frați sau surori, să programați o ședință separată pentru toți, pentru a evita orice motiv de agitație suplimentară pentru cel micuț. Și nu vă faceți griji, dacă în cursul ședinței foto ajungem la concluzia că bebe nu are o zi bună, reprogramăm cu prioritate ședința foto!


Recuzita folosită pentru cel mic

În studio veți găsi orice este nevoie pentru o ședința foto reușită. Recuzita este diversă, wrapurile în zeci de culori și decorurile special create pentru ei ne oferă posibilitatea să alegem ce i se va potrivi mai bine.


Relaxați-vă!

În timpul ședinței foto, părinții pot avea un moment de răgaz. Relaxați-vă în zonele special amenajate pentru voi și bucurați-vă de mică voastră minune! Fotografiile sunt pe mâini bune.