Întrebări frecvente

Cât costă o ședință foto?


Prețurile ședințelor foto le găsești în secțiunea  Pachete și prețuri

Cât durează o ședință foto?


Timpul alocat variază în funcție de tipul ședinței. Între 45 minute pentru 

ședințele de familie și 4 ore pentru cele cu nou născuți.


Fotografii needitate?


Fotografiile needitate nu reprezintă munca mea finală și nu mă reprezintă ca artist. Ai însă posibilitatea să achiziționezi suplimentar fotografii editate cu prețul de 20 lei/fotografia.


Cât durează livrarea

fotografiilor?
În cazul ședințelor foto, editarea durează până la cinci săptămâni de la data ședinței. 

Cum mă pregătesc pentru ședința de nou născut?Pentru bebeluș trebuie să aduceți scutece, o păturică și lapte praf dacă nu este alăptat. De restul nr ocupăm noi: ținute, wrapuri și toate accesoriile necesare ședinței foto. Mami găsește și ea ținute în studio. Pentru tati, vă recomand o cămașă uni casual. În cazul în care bebe are frați mai mari (până la 3 ani) găsiți ținute în studio și pentru ei. Dacă sunt mai mari de 3 ani vă recomand o ținută în culori uni asortată cu cea a tăticului. Toate fotografiile cu adulții vor fi de la brâu în sus așadar nu aveți nevoie de încălțăminte.

Cum mă pregătesc pentru ședința de maternitate?


În studio găsiți rochii specifice ședințelor de maternitate, brâuri și coronițe cu flori. Recomand să aveți lenjerie nude uni și sutien cu burete. Pentru tati vă recomand o cămașă uni, casual. În cazul în care bebe are frați mai mari (până la 3 ani) găsiți ținute în studio și pentru ei. Dacă sunt mai mari de 3 ani vă recomand o ținută în culori uni asortată cu cea a tăticului.