British Pound Coins

Prețurile ședințelor foto le găsești în secțiunea Pachete.

Cât costă o ședință foto?

Timpul alocat fluctuează în funcție de tipul ședinței. Între 45 minute pentru 

ședințele de familie și 4 ore pentru cele cu nou născuți.

Cât durează o ședință foto?

Fotografiile needitate nu reprezintă munca mea finală și nu mă reprezintă ca artist. Ai însă posibilitatea să achiziționezi suplimentar fotografii editate cu prețul de 10 lei/ fotografia.

Fotografii needitate?

În cazul ședințelor foto, editarea durează 4 săptămâni de la data ședinței.  Editarea fotografiilor făcute în cadrul evenimentelor durează până la 4 luni.

Cât durează livrarea

fotografiilor?

fotografie_nou_nascut_iasi (33).jpg

Pentru bebeluș trebuie să aduceți  scutece, o păturică și lapte praf dacă nu este alăptat. De restul nr ocupăm noi: ținute, wrapuri și toate accesoriile necesare ședinței foto. Mami găsește și ea ținute în studio. Pentru tati vă recomand o cămașă uni casual. În cazul în care bebe are frați mai mari (până la 3 ani) găsiți ținute în studio și pentru ei. Dacă sunt mai mari de 3 ani vă recomand o ținută în culori uni asortată cu cea a tăticului. Toate fotografiile cu adulții vor fi de la brâu în sus așadar nu aveți nevoie de încălțăminte.

Cum mă pregătesc pentru ședința de nou născut?

3.JPG

În studio găsiți rochii specifice ședințelor de maternitate, brâuri și coronițe cu flori. Recomand să aveți lenjerie nude uni și sutien cu burete. Pentru tati vă recomand o cămașă uni, casual. În cazul în care bebe are frați mai mari (până la 3 ani) găsiți ținute în studio și pentru ei. Dacă sunt mai mari de 3 ani vă recomand o ținută în culori uni asortată cu cea a tăticului.

Cum mă pregătesc pentru ședința de maternitate?

DSC_4506.JPG

Pentru copilași cu vârsta până la 3 ani găsiți ținute în studio.  Pentru părinți recomand o ținută asortată în culori uni. Toate fotografiile cu adulții vor fi de la brâu în sus așadar nu aveți nevoie de încălțăminte.

Cum mă pregătesc pentru ședința foto copii peste 4 săptămâni?